Trainingen & workshops

De trainingen zijn zeer geschikt voor bedrijven, scholen en instellingen. Met je team werken aan helderheid in de communicatie. De workshops met haikuwandelen zijn voor kleinere groepen aan de IJssel of op locatie. Een inspirende 1 op 1 haikuwandeling langs de IJssel is ook mogelijk.

Trainingen

Stets Producties neemt je mee in een creatief schrijfproces die zorgt voor het comprimeren in taal van bijvoorbeeld de visie of een ander onderwerp dat speelt binnen je organisatie. We gaan onderzoeken wat echt van belang is om te zorgen voor duiding, helderheid en binding. Tijdens de training gaat uw team aan de slag met pen, papier en vintage typemachines. Door gezamenlijk te gaan brainstormen, overleggen, schrijven en tikken komen we tot een haiku waar iedereen zich in kan vinden. Een haiku zorgt ervoor dat alle nietszeggende woorden verdwijnen tot het team tot de kern komt van wat het samen wil overbrengen.

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen voor teambuilding.

Workshops

Haiku aan de IJssel voor groepen
Zit u bijvoorbeeld in een boekenclub en wilt u gaan spelen met woorden en tot de kern komen van eigen gedachten? Mikal Stet neemt je mee langs de IJssel. Er staat voor ieder een typmachine klaar waar de deelnemers uiteindelijke hun eigen Haiku gaan schrijven. Een onderdeel is een stiltewandeling waarbij de deelnemers leren objectief te observeren. Haiku is een Japanse dichtvorm bestaande uit de regels. De eerste regel is een observatie uit de natuur. De volgende regels borduren daarop voort. Koffie, lunch en drank is allemaal bespreekbaar.

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

1 op 1 Haikuwandelingen

Lijkt het u wat om met Mikal Stet een 1 op 1 filosofische hakiuwandeling te maken langs de IJssel in Deventer en je ideeën, gedachtes, gevoelens of gewoon de woorden die in je opkomen zonder een oordeel, aanname of mening in een drieregelig gedicht uit te typen op een vintage typemachine naar keuze in de vorm van een haikukaartje?

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Wie schrijft die blijft

Ervaringen

“Dankje Mikal. Je bent een echte inspirator. Het is een geweldige ervaring om te praten, te wandelen en in stilte de natuur te ervaren en om te bevallen van een eigen Haiku en die uit te tikken op een mintgroene typemachine.”

Flerkje

”Op ons minifestival ‘Down de Gele Container’ was het prachtig om te zien dat een vriend door middel van enkele vragen en doorvragen van Mikal een persoonlijk Haikukaartje kreeg dat hem emotioneel zeer onverwacht ontroerde, heel bijzonder om te zien.”
Marcel

Neem gerust contact op

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het weten.