Live performance op locatie

Pop-up poëzie

Haiku op locatie

Mikal komt graag met zijn typetafeltje en typemachine op locatie om ter plekke voor mensen een persoonlijk haiku te schrijven en uit te tikken. De deelnemer schuift aan en Mikal gaat met vragen en doorvragen op onderzoek uit naar een gevoel, gebeurtenis, gedachte, idee, verhaal of zo maar een woord die opkomt aan de slag. Zo ontstaat een haikukaart die een blijvende herinnering wordt van het moment. Op social media kondigt Mikal regelmatig aan waar hij zomaar gaat staan met zijn typemachine voor pop-up poëzie. Check it out. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

 

Bruiloften

Dichter & schrijver Mikal Stet maakt persoonlijke Haikukaartjes voor u en uw gasten op locatie. In deze vorm van pop-up poëzie maakt hij gebruik van vintage typemachines. Ook is het mogelijk om een gedichtverhaal voor het bruidspaar op maat te laten schrijven en door hem te laten voordragen. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

 

Gastspreker

Mikal is een waardig voordrager van op maat gesneden gedichtverhalen voor op huwelijksfeesten, openingen, begrafenissen, verjaardagen en jubilea. Dit wordt gedaan in een pakkende vrije poëzievorm. Na diepgaande onderzoeksgesprekken over her onderwerp gaat hij aan de slag om het gedichtverhaal vorm te geven. Het voorgedragen epistel is uitgetypt op een van zijn vintage typemachines en is een mooie blijvende herinnering van een speciaal moment. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen voor een optreden.

 

Schrijfstudio

In de schrijfstudio van Stets Producties aan de IJssel in Deventer is altijd een bureautje vrij voor iemand die in alle rust wil werken en schrijven. U mag gebruik maken van een typemachine als daar behoefte aan is. Mikal legt graag uit hoe het werkt en de keuze in kleur, formaat en leeftijd is groot. De schrijfstudio is per dagdeel te huur. Als het schrijfproces langzamerhand ontaardt in een writersblock is Mikal de persoon om de boel weer aan te zwengelen met schrijfoefeningen, opdrachten en gesprekken. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen voor schrijftrainingen.

 

Haiku aan de IJssel

Op onverwachte plekken en momenten gaat Mikal Stet langs de IJssel of in de stad voor toevallige voorbijgangers een passende haiku schrijven en uittypen. Een haiku is een eeuwenoude Japanse dichtvorm bestaande uit drie regels en hoeft niet te rijmen. De eerste regel heeft 5 lettergrepen, de tweede 7 en de laatste weer 5. Meestal gaat het over een natuurbeleving maar dat hoeft niet per se. Een haiku dwingt je tot de essentie van wat je echt wilt zeggen door te dringen. Alle gepubliceerde haikukaartjes zijn te koop. Als een haikukaartje u aanspreekt hoor ik het graag.

 

Typisch

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van Stets Producties