Mikal Stet

Mikal Stet kruipt met zijn pen en ideeën onder de huid van de lezer en de opdrachtgever. Elk woord wordt afgewogen op resultaat en belang. Met een luisterend oor en feilloos taalgevoel ontstaat er ruimte in de communicatie en wordt de boodschap helder.

Copy, Concept & creatie 

Sinds 1970

Mikal Stet is een uitmuntend twijfelaar. Dat is zijn grootste bron en kracht voor creativiteit. Hij onderzoekt, filosofeert, beredeneert, zoomt uit, zoomt in, draait 360 graden in het rond, gooit een balletje op, bekijkt het nogmaals van vier kanten en hakt dan de knoop door. Dit is het beste conceptidee voor mijn klant. Conceptontwikkeling is zijn kracht. Naast ervaren copywriter is hij docent Nederlands en schrijven is zijn tweede natuur. Deze twee talenten verenigen is dan ook een logische keuze. Hij heeft inmiddels een verzameling vintage typemachines die hij onder andere gebruikt voor trainingen, workshops, haikuwandelingen en pop-up poëzie. Hij leert je met het creatieve schrijfproces na te denken over wat de waarde van woorden zijn voor een groep, persoon of voor een ander. Daardoor ontstaat duiding, helderheid en binding. Dat is Stets Producties. Geeft waarde aan woorden.

Het verhaal

Elk verhaal is maar een verhaal. Just a story. Iedereen heeft een verhaal. Sommige verhalen zijn fictie en bedacht en sommige verhalen zijn levensecht en autobiografisch. De meeste verhalen zijn een mengelmoes van allebei. Het is prachtig als we van niets en iets ons eigen verhaal kunnen maken. Zo gaat het ook met copy en concepting. De bedenker van het verhaal is de schrijver en de lezer tegelijkertijd. Dat geeft impact. Dit is de manier om de mens achter de lezer en de consument treffend te raken.

Roeping

De roeping van Stets Producties is om waarde te geven aan woorden. Begin met te denken zonder een oordeel, aanname of mening. Wees open, eerlijk & nieuwsgierig. Of het nu gaat over het bedenken van een concept of het schrijven van een column, pay-off, short- en longcopy, guerrillamarketing, het redigeren, ghostwriting, naamgeving, (eind)redactie, websiteteksten, manifesten, poëzie, above the line en eronder, boodschappenlijstjes of zomaar een brief of afscheidsrede en openingsspeech of het schrijven van een visie. Het maakt niet uit. Stets Producties is zich continue bewust van de effecten van woorden op anderen.

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van Stets Producties